Tripps: – Derfor skrev jeg under

Kieran Trippier pressekonferanseKieran Trippier gledet mang et Burnley-hjerte nylig når han satte penn på papir og skrev under en tre-års kontrakt med de lilla- og lyseblå. Høyrebacken satte dermed en effektiv stopper for ryktene som ville ha Tripps’ vekk fra Turf Moor og uttrykte at Sean Dyche var grunnen til at oppholdet utvides. 

Foto: BurnleyExpress.net
Foto: BurnleyExpress.net

Trippier ankom fra Turf Moor under Eddie Howe’s æra sammen med Ben Mee og har siden ikke sett seg tilbake. Backen ankom først på et sesong-langt lån som etterhvert ble permanent og hadde kun ett år igjen av kontrakten etter at opprykket var sikret. Kontrakten ble skrevet sist helg og Trippier håper nå å kunne bidra til at the Clarets holder seg i Premier League, men det er også en liten drøm å kunne imponere Roy Hodgson og landslaget. 

– Samtalene har pågått en stund nå og jeg er henrykt over å kunne skrive under og se fram til Premier League, sa Tripps og la til; Jeg har alltid ønsket å bli værende, jeg snakket med familien og alle vennene mine er her, men mest av alt staben som har gjort mye for meg de siste 18 månedene.

– De er en stor grunn ved siden av manageren som har hatt stor påvirkningskraft på karrièren min. Han er hovedgrunnen til at jeg blir. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg ser fram til sesong oppkjøringen og gleder meg til å sparke i gang, omgruppere oss og forhåpentligvis gjøre det bra i Premier League. Alle håper det vil bli en suksessrik sesong og det er noe alle i og rundt klubben ønsker, jeg gleder meg til kampprogrammet kommer ut og det å spille mot de beste spillerne i verden. Det er en herlig følelse for meg personlig og for Burnley FC.

– Jeg ønsker å være en Premier League-spiller og bli det så lenge kan kan. Det betyr å gjøre det bra neste sesong og året etter, noe som forhåpentligvis vil falle i Englands managers øye. Det er enhver spillers drøm å spille for England og jeg håper å kunne starte sesongen bra og kanskje bli ringt opp.

– Det er mye konkurranse der, men det er min første sesong i Premier League og jeg håper å kunne vise alle at jeg takler det og gjøre det bra for klubben, avsluttet backen.