Tripps: – En enorm avgjørelse

Banens spiller fra Barnsley-kampen, Kieran Trippier forteller at Burnley burde på egenhånd sørget for å dra i land seieren etter mangelen på hjelp fra dommer-trioen på Turf Moor igår.

The Clarets hadde ingen enkel dag på Turf Moor igår der dommeren nektet å gi the Clarets flere avgjørelser som kunne ha endret kampen fullstendig. Dommer Carl Boyeson hadde ingen intensjon om å hjelpe Burnley i sitt oppdrag om å vinne på hjemmebane siden slutten av desember, noe som ble tydelig når en soleklar straffesituasjon ble vinket videre og flere andre tilfeller der Barnsley-spillere burde ha blitt sendt av banen, ble oversett av kontroversielle Boyeson.

Forsvarer Trippier mener at de lilla- og lyseblå burde ha på egenhånd ha dratt i land seieren, til tross for lite drahjelp av dommeren.

Det var en herlig seier i Charlton og vi kom hit fulle av selvtillit og fikk et tidlig mål av Charlie. Jeg trodde det kom til å bli en av de kveldene der vi kom til vinne komfortabelt, men det var ikke ment å skje, sa Trippier.

Vi gjorde det bra i første omgang og sendte innleggene i boksen deres, men gjorde det vanskelig for oss selv i annen omgang. Hadde dommeren gitt straffen – en situasjon jeg så godt – kunne det vært 2-0 og kampen ville vært over.

– Det var en enorm avgjørelse og som sjefen sa etter kampen; dommeren kunne ha gitt oss noe, men vi må selv sørge for å dra i land kampen, noe vi ikke gjorde. De gjorde det bra ved å komme seg inn i kampen igjen og vi slet for det andre målet, Barnsley tok sjansene sine og det var en god avslutning. Jeg er skuffet og det er resten av guttene også at vi kun kom ut av det med ett poeng og ikke tre og uten baklengs, men vi må se fremover og forhåpentligvis hente tre poeng på mandag og presse oss oppover tabellen, avsluttet backen.