Tripps: – Frustrert og fornøyd

Forsvarskjempe Trippier roser sine lagkamerater etter at the Clarets dro i land sin femte kamp uten baklengs i ligaen, men er også klar over at kommende oppgjør mot Nottingham Forest er ett de bør vinne. 

 

Foto: BurnleyFC.com

Høyrebacken var en av mange som ble frustrerte av resultatet, for til tross for en god prestasjon klarte ikke det dominerende hjemmelaget å overliste the Rams og kampen endre 0-0. Resultatet i seg selv var overraskende ettersom sist gang det ble en målløs kamp for the Clarets var ikke mindre enn 54 kamper siden.

Vi er nok litt skuffet da vi hadde sjansene til å vinne, men jeg mener at vi forsvarte oss kollektivt veldig godt, sa Tripps. Hvis vi hadde spilt denne kampen i begynnelsen av sesongen, ville vi blitt slått – vi så det mot Reading og Portsmouth og jeg mener vi har forbedret oss betraktelig.

– Ved sesongstarten var vi ukomfortable med å forsvare oss sent uti kampen, vi hadde blitt nervøse og de kunne ha scoret, men vi forsvarte oss godt som enhet, fikk ett poeng og sikret oss nok en kamp uten baklengs  – som er det viktigste. 

Nå har vi en god hvile og ser fram til vår neste kamp mot Forest som ikke er i form og vi må regruppere, lade batteriene og vinne, poengterte Trippier.