Howe: – Ferdig med vinterkjøpene

Foto: BurnleyFC.com

På pressekonferansen etter Derby-kampen ble manageren spurt om han forventet mer aktivitet på overgangsmarkedet, noe han avkreftet, men kan allikevel bli tvunget til å benytte seg av lånemarkedet. Samtidig ga sjefen kort informasjon om situasjonen rundt klubbens egne spillere på markedet. 

Foto: BurnleyFC.com

Det ble som kjent en uvant poengdeling mot Derby og en enda mer ukjent kamp der det ikke ble mål, men fansen fikk gleden av å se sjefens siste forsterkning som høstet positive tilbakemeldinger og var selv fornøyd med prestasjonen. Josh McQuoid fikk kun en dag med laget før han ble kastet utpå, takket være en skade på Ross Wallace som slet med ryggen og skadeomfanget er enda ikke kjent. Manageren bekreftet at han ikke kommer til å hente flere spillere på permanent basis, men kan benytte seg av lånemarkedet.

Vi kommer til å la spillerne få hvile seg litt fram til neste kamp, understreket Howe. Med de spillerne vi har mistet med hamsting-skader og Ross nå som vi enda ikke vet omfanget av, så kommer til å la han og andre få hvile denne uken slik at vi kommer sterkt tilbake mot Nottingham Forest. 

Personlig ønsker jeg at vinduet stenges, egentlig og jo før jo bedre. Vi har ikke fått noen bud på egne spillere som jeg vet om.

Jeg vi si at vi er ferdig med de permanente signeringene, det er ikke så mye igjen for oss å jobbe med. Kanskje litt avhengig av skader og hvor vi hadde trengt forsterkninger, men det blir isåfall på lån, bekreftet Howe.