McQuoid om overgangen og debuten

Nysignering Josh McQuoid fikk ikke drømmedebuten, men det hindrer ikke angriperen til å se fram mot de kommende tre månedene som Clarets-spiller. 

Foto: BurnleyFC.com

En dag etter den midlertidige overgangen fra Millwall viste McQuoid seg fram foran Clarets-fansen på deres egen hjemmearena og prestasjonene var helt klart positive, der 22-åringen blant annet skapte to store sjanser for Burnley.

Jeg nøt det og det var godt å få litt lenger tid på banen. Jeg har ikke spilt mye for Millwall, så det var fint å komme seg utpå og spille igjen, sa McQuoid. Jeg mener vi var uheldige som ikke fikk de tre poengene, men jeg antar at det er et godt tegn når man ser guttene gå av banen skuffet etter et slikt resultat. Det kunne blitt tre poeng, men som de sa – det er nok en kamp uten baklengs. Jeg hørte at de tidligere har sluppet inn flere mål mot slutten, så det var bra å spille uten noen innslupne – det er frustrerende å ikke vinne, men vi tapte iallefall ikke. 

Den tidligere Bournemouth-spilleren tilbrakte tid på begge flankene mot Derby i det manager Howe prøvde å finne formelen som kunne ha sikret dem en seier, men nord iren er mer glad over å kunne bli gjenforent med sin tidligere manager.

Jeg har jobbet med sjefen tidligere. Han gjorde det bra for meg og han har gjort det bra her, så jeg hoppet på den første sjansen jeg fikk og reiste hit. Jeg fikk samtalen en dag og den neste var jeg på vei hit, så det litt ut av det blå, men jeg er glad for å være her. Det er fin mulighet for meg til å få litt kamptrening og forhåpentligvis hjelpe Burnley.

– Jeg har ikke spilt så mye som jeg hadde håpet på og hatt litt skader som satte meg ut av laget, men jeg kommer til å jobbe hardt på treningene og forhåpentligvis få en plass på banen. Om jeg starter eller kommer innpå så ønsker jeg å vise meg og etter det jeg har forstått så tror jeg Burnley kan kjempe seg opp til Play Off-plassene, avsluttet leiesoldaten.