Tripps: – Jeg kan bli bedre

Kieran Trippier har storspilt for the Clarets i år og ble dermed kåret til årets spiller av fansen. Med slik oppmerksomhet følger naturligvis interesse fra større og mer pengesterke klubber, men spilleren selv tar ryktene med knusende ro og fokuserer heller på å bli bedre. Samtidig tar høyrebacken bladet fra munnen og feier til side alle spekulasjoner om overgang. 

Foto: BurnleyFC.com

Kieran Trippiers første sesong i Burnley-trøya var helt klart vellykket, men selv føler høyrebacken at det fortsatt er mer i vente fra han etter overgangen fra Manchester City. 21-åringen var naturligvis skuffet over at det ikke ble høyre tabell-plassering, men er sikker på at det kommer betraktelig mye mer fra Eddie Howes mannskap de kommende årene.

Det var min første sesong og jeg mener jeg gjorde det bra, sa Trippier. Etter at Tyrone Mears sa alle at det var store sko å fylle, men jeg håper jeg har gjort tilstrekkelig foran Burnley-fansen og vist hva jeg kan. Jeg er kun 21 år og har mange år foran meg og fortsatt mye å vise – jeg skrev under for tre år og har som intensjon å spille bra de tre neste årene.

–  Det har vært skuffelser og kamper der vi har kastet bort poengene, men på den andre siden så har vi gjort det bra med tanke på alle endringene vi fikk i begynnelsen av sesongen. Hjemmeformen vår har sviktet oss, men vi kommer til å gå gjennom den og se hva vi kan gjøre bedre som vi forhåpentligvis kan få på rett kjør til neste sesong.

– Jeg har egentlig gjort det som er jobben min og elsket ethvert minutt av å være hos Burnley FC. Det er nok bare rykter dette med Newcastle, for jeg har ikke hørt noe – jeg er en Burnley-spiller og glad for å være det. Etter det jeg vet, så kommer jeg tilbake til oppkjøringen og skal forberede meg til nok en sesong i Championship – jeg tenker ikke en gang på spekulasjonene. Hvis noe skjer, så skjer det, men jeg er en Burnley-spiller og kommer til å være her neste sesong også, avsluttet Tripper.