Tripps om gjenforeningen med J-Rod

Kieran Trippier pressekonferanseThe Clarets’ neste kamp blir mot Southampton i FA cupen der det blir en gjenforening med tidligere spillere Jack Cork og Danny Fox, samt den moderne tids mest kjente lokalgutt; Jay Rodriguez. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Forsvareren fikk sitt første mål på Turf Moor i helgens 3-2 seier over Huddersfield og lever godt på det, men det er det kommende oppgjøret mot Southampton som det fokuseres mest på. Trippier røper at han og Jay fortsatt opprettholder kontakten og pleier vennskapet.

– Jay og jeg holder kontakten og vi utveksler meldinger, røpet Trippier. Det er flott å se at han gjør det så bra og han fortjener alt han får, så jeg ser fram til å spille mot han. Vi kommer til å ha våre dueller hvis han spiller på venstrekanten, men vi er i form og hvis vi kan matche dem – hvem vet? Det er alltid noen bomber i cupen og vi håper å kunne dra derfra med seier. 

– Det har tatt rundt tre år, men jeg føler det ble et fint mål, lo Trippier og avsluttet; Etter veggspill med Sam, fortsatte jeg på løpet og hadde flaks med stolpene, men et mål er et mål og det viktigste er tre poeng som vi er henrykte over. Det er flott å være tilbake i toppen, men vi tenker ikke lenger enn oss selv og nå ser vi mot Southampton på lørdag.