Tripps vil opp!

Kiean Trippier pressekonferanseKieran Trippier håper at de resterende kampene vil by på gleder og håper at de lilla- og lyseblå kan nå Play-Off-plassen innen sesongen blåses av. The Clarets hadde en god periode på nyåret, noe som dabbet av etter tre kamper, men med tre hjemmekamper som venter håper backen å kunne minke gapet til topp seks-plassene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley er i skrivende stund syv poeng bak de kommende motstanderne, riktignok med en kamp til gode og backen er sikker på at en seer over Middlesbrough kan være springbrettet til den ettertraktede toppen.

– Hvis vi slår Middlesbrough så kan vi nå seks eller syv strake, poengterte Trippier. Vi har ganske mange hjemmekamper nå og jeg er glad for at alt blir på lørdager og tirsdager, der vi håper å kunne gjenfinne formen før landslagpausen. Alle er trygge på seg selv, glade og alle gjør det bra. Vi føler oss alle fresh’e etter en tøff uke der alle er i form og klare til kamp.

 Vi har en god lagånd for øyeblikket og føler at vi virkelig kan presse på for Play-Off-plassen innen sesongen er over. Ser vi tilbake på det, så kunne vi ha vært på annen plass hvis vi ikke hadde gitt fra oss poeng. Det er noe vi ser på for i det ene øyeblikket er vi nære Play-Off, så taper vi en kamp der de andre vinner og vi mister plassen, avsluttet Trippier.