Dyche: – Ingenting å tape

Sean Dyche pressekonferanseBurnley-sjefen ber om at the Clarets samles i forkant av storkampen mot Middlesbrough som innehar noe Burnley vil ha, nemlig Play Off-plassen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche har planen klar, men tar ingenting for gitt ikveld når de møter et lat som ikke er i form og som besitter 6.plassen – en svært ettertraktet posisjon. Sjefen forbereder sitt mannskap til et tøft program med 15 gjenværende kamper av sesongen

– Utfordringen er soleklar og vi er rundt det, sa Dyche. Det gjelder å gå hardt ut, med 15 kamper igjen og hver av dem er vanskelig, noe vi formidlet til spillerne. Det er ingenting å tape, alt å vinne og la oss gå for det. Vi har tro på at vi spiller for å vinne og snakker ikke om å spille uavgjort og helt klart ikke om tap. tid for det. 

– Det gjelder å vinne, hvordan vi kommer til å vinne og det er en flott. Ikke at det er enkelt, fordi det alltid er noen som prøver å hindre deg, men det er vårt mål; å spille med frihet  og vinne så mye vi kan. Det er mange spennende kamper for oss og mange viktige kamper, den neste er mot Middlesbrough som vi kommer til å være klare for.

– Det er et element hvis vi klarer å seire over dem, så blir det som en seks-poenger fordi man drar dem nærmere mot seg også, men realiteten er at vi trenger å hente poeng fra alle hold. Jeg tenker ikke over hvor de kommer fra og kommer til å si at den kommende er viktig fordi de er like over oss og dersom vi drar dem mot oss og holder oss selv på den veien, så hvorfor ikke havne blant toppen?, avsluttet sjefen.