– Vanskelig nøtt å knekke

The Clarets lå under 2-0 i første omgang mot Millwall, men en sterk snuoperasjon sørget for at det ble poengdeling på the Den, som i følge sjefen betrakter at Burnley er en vanskelig nøtt å knekke.

The Clarets lå an til å gå sin andre skrell denne sesongen etter at Scott McDonald og Danny Shittu sørget for Millwall-målene i første omgang, men de lilla- og lyseblås mentalitet tilsier at de aldri skal gi seg og dermed var det dukket opp for litt Sam Vokes-magi som reduserte.

Ikke mange minuttene uti andre omgang sto det 2-2 etter et flott raid av Michael Kightly som ble sendt retning buret og traff Danny Shittu på sin ferd. En kontroversiell hendelse fant også sted der Burnley antageligvis ble snytt for straffe.

– Vi startet svakt og en må være realistisk, sa Dyche. Å ligge under 2-0 er vanskelig, men vi måtte prøve å gjøre det den vanskelige veien og jeg tror det var nok et bevis på gruppens gode mentalitet. Uten å frata Millwall noenting, så var vi ikke med på løpene den første halvtimen, men det var det andre målet som sparket liv i oss.

– Vi så plutselig tilbake på der vi er og pausen kom litt for raskt siden vi var frempå, men vi svarte og tok det inn i annen omgang ved å skape sjanser og fortjente nok full pott generelt sett.

Jeg følte det var straffe, men må understreke at dommeren hadde en god kamp på et vanskelig sted. Dersom hendelsen hadde skjedd et annet sted på annen, hadde det vært frispark – hendelsen var i boksen og da er det straffe. De fleste vil si vi fortjente å komme oss tilbake i kampen og jeg vil si vi nesten klarte det.

– Vi visste det kom til å bli en utfordring, men slik er denne ligaen. Vi måtte gjøre oss fortjent til poenget og måtte gjøre det, men uavgjort på bortebane er aldri et dårlig resultat. Vi er der oppe for å bli beseiret, men for en plassering å ha! Ikke mange forventet oss å være der, men det forklarer alt det vi prøver å oppnå som gruppe og vi er en vanskelig nøtt å knekke, avsluttet sjefen.