Dyche og Ings, best i oktober

Burnley-manager Sean Dyche er er den første manageren i Clarets-historien som har blitt utdelt to månedens manager-utmerkelser på rad, mens Danny Ings ble kåret til månedens spiller i Sky Bet Championship for oktober.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har raidet the Championship i oktober der de vant samtlige av deres fire ligakamper, inkludert QPR-thrilleren på Turf Moor som også ble kåret til ukens prestasjon. Manager Dyche utkonkurrerte Steve McClaren (Derby), Nigel Pearson (Leicester) og Chris Powell (Charlton).

Tidligere vinnere:
Nov 1973 Jimmy Adamson (1.div)
Mar 1978 Harry Potts (2.div)
Nov 1978 Harry Potts (2.div)
Dec 1979 Brian Miller (2.div)
Feb 1982 Brian Miller (3.div)
Feb 1983 Frank Casper (2.div)
Nov 2001 Stan Ternent (1.div)
Okt 2006 Steve Cotterill (Champ)
Sep 2008 Owen Coyle (Champ)
Sep 2013 Sean Dyche (Champ)

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Dette er den første doble for Burnley og det er en velfortjent anerkjennelse for arbeidet som både Sean og Danny har lagt ned denne sesongen. På vegne av styret gratulerer vi dem begge og resten av laget som har gitt oss en rekord-start og løftet stemningen i klubben og byen. Formen vår så langt vier at man kan komme langt med en sterk arbeidsmoral og dedikasjon – måtte det fortsette lenge, sa John Banaszkiewicz.

– Danny har ønsket å lære, forbedre og streber på sin ferd med å utvikles til en god ung spiller. Jeg mener han fortjener utmerkelsen fullt og holdent, sa Dyche.