Vellykket operasjon for Brady

Robbie Brady ble som nylig kjent erklært langtidsskadet og ble operert på onsdag. Til stor glede for alle involverte var sene-operasjonen vellykket og vingen kan nå starte med rehabiliteringen. 

Foto: BurnleyFC.com

– Kirurgen som har operert de fleste av våre spillere var veldig fornøyd med det han fikk til, bekreftet manager Dyche. Jeg har snakket med han og Robbie har det bra. Han skjønner alt og har blitt forklart planen for hvordan han skal angripe det som vil lede han til friskmelding. Ethvert tidsskjema vil være for generell. 

– Kan kommer til å bevege seg veldig snart og vi ser fram til å se han igjen. Til å begynne med bevegelse på treningsfeltet og så tar vi det derfra. Livet går fort og før han vet ordet av det er han tilbake for fullt igjen. 

Brady har utmerket seg denne sesongen og er helt klart en spiller som vil bli savnet i laget. Ryktene har allerede begynt å florere med potensielle navn i januarvinduet, men manageren kommer til å støtte de spillerne som allerede er innad i laget til å fylle plassen. Samtidig som det vil holdes et øye med det kommende overgangsvinduet.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi ser fram til å være aktive og rekruttering er en pågående ting for oss. Vi er ikke en klubb som kan plukke fra øverste hylle, jeg mener det gir oss skarpere fokus. Robbie har gjort det veldig bra denne sesongen og har glidd godt inn i gruppen vi har og er en del av den, men situasjonen åpner en mulighet for noen andre.

– Vi har en meget kravstor gruppe og jeg har nevnt det flere ganger at jeg tror på gruppen og nå er det mulighet for noen andre til å vise seg, forklarte Dyche.