Venstreback Maatsen kommer på lån

Nok en brikke faller på plass i Vincent Kompany sitt nye lag; 20-årige Ian Maatsen ankommer på et sesonglangt lån fra Chelsea.

Ian blir dermed klubbens syvende forsterkning denne sommeren.

Jeg er oppspilt over å være her og kunne spille for Burnley. Det er en stor klubb og en ny utfordring som jeg ser fram til. Det er en annen ny og en annen utfordring. Jeg ser fram til å møte nye mennesker og dette kommer til å bli en bra sesong.

Jeg visste at interessen var der og Vincent Kompany er en legende i Premier League. Han vet hva unge spillere må gå gjennom i sine karrierer, så det er derfor jeg valgt å komme her og jobbe under han. Han har mye erfaring fra fotball og det kan ikke bli bedre enn å ha han som trener, jeg vet at dette blir bra. Det betyr mye å vite at han har tillitt til unge spillere som meg, g jeg tror det kommer til å bli et ungt lag med masse glød.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg ser fram til kommende treningsleir i Portugal. Jeg er i god form og vi reiser til Lisboa på søndag for å trene hardt og forberede oss til Huddersfield-kampen. Jeg ser fram til å være kampklar når sesongen starter og jeg har ikke møtt alle guttene enda, men på søndag så møtes vi alle. Vi skal møtes, trene sammen, bli kjent og bygge et lag sammen til Huddersfield-kampen, jeg gleder meg veldig.

Jeg er en som liker fotball. Jeg er aggressiv og frempå. Jeg elsker å være på ballen og ser fram til å spille foran fansen, og håper de støtter oss hele veien. Vi skal gjøre dette til en spesiell sesong. Mitt første lån var hos Charlton, så Coventry. Jeg gleder meg til å ta steget opp i en større liga, så dette blir interessant.

Det er flere kamper i the Championship, men det er derfor man ønsker å spille fotball; store kamper, masse publikum, mindre trening og flere kamper. Det er derfor det er viktig for meg å holde meg i form og fortsette å spille på et høyt nivå, sa Ian.

Foto: BurnleyFC.com