Vil gjøre om prestasjoner til seire

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche forteller i et intervju før kampen at the Clarets jobber på forskjellige nivåer for å få sparket i gang sesongen med seire. The Clarets reiser til the Hawthorns og West Bromwich imorgen og har som oppgave å forsvare en av ligaens beste forsvars-statistikker. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Tre strake uavgjort uten mål gir grunn til optimisme, selv om det kun har betydd tre poeng for det ferske Premier League-laget så innrømmer sjefen at de snur på alle steinene for å endre det ene poenget til seire – og følgelig tre poeng.

– Vi ser på det positive i sesongen og det har vært noen veldig klare og gode tegn rundt hvordan vi klarer oss. Det er å spore at vi jobber med å snu prestasjoner om til seire, vi er sultne på den første seieren fordi vi mener at det vil fortsette derfra. Ofte gjør det det, så vi fortsetter å jobbe hardt og tilføyer det vi anser som nødvendig for å åpne ting litt opp. 

– Gjør man det samme som man alltid har gjort, så kommer man også til å få det man alltid har fått, derfor må gi gjøre forskjellige ting som åpner motstanderen. Vi nærmer oss, men vi har enda ikke vunnet selv om vi har prestert veldig bra den siste tiden. Over tid mener jeg det vil høste goder og i dette tilfelle, vinne kamper. Det er ingen garantier, men vi føler at seirene er innenfor vår rekkevidde. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi må lære raskt underveis og på jobb, noe vi gjør og plukker med oss ting både fysisk og psykisk. Det er viktig at vi er klare over det, men jeg er også klar over at jeg er ny her, det er en herlig erfaring og vi ønsker å bruke den for alt det den er verdt. Hva enn som skjer, så avgjøres det hele på banen og jeg fullstendig klar over at det og at vi skal gjøre det. 

– Vi har hatt tre kamper uten baklengsmål og vi er taktisk veldig stødige. Vi trenger bare å være litt mer kliniske på topp, slik er toppfotball, men de gode nyhetene er at grunnjobben, energien og måten vi forsvarer oss fortsatt er intakt. Det gjenstår å tilføye vårt gode forsvar til et balansert angrep og score mål, sa sjefen.