Vil sprette tilbake

The Clarets reiser til hovedstaden og møter Millwall i helgen etter å ha blitt slått ut av ligacupen i midtuken. De lilla- og lyseblå ønsker å reise kjerringa og opprettholde deres gode form i ligaen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley jager sin femte strake borteseier på en gressmatte der de har vunnet de to siste oppgjørene. Etter at West Ham satt en stopper for deres 11-kampers seiersrekke på tirsdag, er sjefen ute etter å få klubben tilbake på vinnersporet.

– Det er litt skuffelse etter tapet på tirsdag, men går ikke resultatet ens vei så er det vesentlig at vi uansett prøver å vinne, noe vi gjort, sa sjefen. Jeg mener fansen satt pris på det og jeg nøt det også – og det er noe som kommer til å være en viktig faktor fremover. Å være på toppen av tabellen er veldig verdifullt for oss og jeg liker følelsen gruppen har for tiden.

Vi må ta vare på det og passe på det og fansen har en viktig del å utspille, men spillerne er drivkraften for alt og vi er i god form – antageligvis bedre enn de fleste anså. Vi har hatt den beste starten i historien vår – som er fantastisk, men det er forsatt tidlig og vi har store utfordringer som venter og fjell å bestige. 

– Det er en del av Millwalls DNA å gjøre livet vanskelig, de hadde en utfordrende start som kan hende hvem som helst og når som helst i denne hensynsløse ligaen, men det har roet seg ned. De har fått et par gode resultater og poeng som gjør at vi er godt klare over motstanderen. Vi fokuserer på det vi prøver å få til, det har vi prøvd på både hjemme og borte der gi leverer gode prestasjoner og håper på det samme. 

– Mentaliteten er å forbedres hele tiden; det fysiske i form at bane-dekning og lagets energi gjør at vi er i god form, men vi han ikke ha for stor tro på oss selv. Vi har selvsagt tro på det vi kommer til å gjøre mot Millwall for å vinne, avsluttet sjefen.