Vokes: – Målet var spesielt

Sam Vokes var en meget glad mann etter å ha sikret omkamp i FA cupen mot Tottenham, spissen erstattet Ashley Barnes etter timen og ble servert av Michael Kightly under kvarteret senere som sørget for uavgjort på Turf Moor. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var herlig å komme seg utpå banen igjen og det var en tøff kamp etter jul. Jeg kom inn mot Liverpool, men så fikk jeg en infeksjon i brystet som holdt meg ute en stund – men det er uansett herlig å komme seg utpå og score et mål, sa en stolt Vokes.

– Det var et vanskelig oppgjør mot et sterkt Spurs-lag og jeg vet at de hvilte et par spillere, men sjefen nevnte at de hadde talent verdt £125m på banen.

– Det er en kamp der vi gjorde det bra og var godt å et likt resultat og det kommer til å være et vanskelig sted for omkamp, men vi var der et par uker siden og gjorde det bra. 

– Jeg så at Kights (Michael Kightly) gjorde litt av et forarbeid på høyrekanten og jeg beveget meg i boksen som han leverte til og det landet pent i nedre hjørne. Det har vært mange nivåer, men det er alltid godt å komme seg utpå banen igjen og score mål!, avsluttet Vokes.