Vokes om skaden og Boro-kampen

Tirsdagens innendørskamp mot Stoke City bød på en sterk 2-1-seier, men det ble en bittersøt smak når tomåls-scorer Sam Vokes måtte hinke av banen, men spissen håper å kunne riste av seg skaden innen kommende tirsdag når the Clarets tar imot Middlesbrough på Turf Moor. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vokes puttet inn begge målene mot et sterkt Stoke-lag på Britannia Stadium, men waliseren pådro seg en smell i foten og måtte av banen etter timen spilt. Angriperen kommer til å bli passet godt på at the Clarets’ støtteapparat og vil bli gitt godt med tid til å komme seg, men håper naturligvis å være klar til den kommende storkampen mot Middlesbrough.

– Jeg fikk en smell, men krysser fingrene og må vente og se, sa Vokes. Det var godt å få en kamp for mange som ikke har spilt på en stund og det å møte sterk motstand fra Premier League og vinne, gjorde godt. Det var godt å få målene tidlig og det ga oss et fotfeste i kampen og på det personlige plan var det godt å komme på scoringslisten igjen.

– Det blir en god sjanse å vise seg fram foran egne fans (Middlesbrough-kampen, red.adm) og bevise at vi fortsatt fortjener å være der oppe. Vi hadde en god seiersrekke noen kamper siden og har dabbet av litt, men det vet vi alle og tirsdag er en god mulighet til å sprette tilbake, avsluttet spissen.