Vokes om «Turf-gjenforeningen»

Publikums-favoritten Sam Vokes fikk sin Premier League-debut for the Clarets mot Liverpool i romjulen da waliseren erstattet Ashley Barnes 18 minutter før fulltid. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen kunne ikke bidra til å hente hjem et poeng mot et tafatt Pool-lag, men var begeistret over å kunne legge et ni måneders skademareritt bak seg og føler at the Clarets fortjente mer fra oppgjøret.

– Vi er fortsatt med i kampen, men det er en kamel å svelge fordi jeg mener at alle som så oss spille, så at vi dominerte mesteparten av kampen, sa Vokes. Men det er en av de kampene der vi trenger å benytte oss av sjansene, noe de gjorde. Jeg mener vi var veldig solide i forsvaret og deres eneste store mulighet var den de klarte å utnytte. Vi spilte bra og kan gå ut med hodene hevet og vi bør begynne å få mer ut av slike kamper. 

– Vi kommer ikke til å se på Manchester City og tenke at det er kun er en stor anledning for oss, for det er bare en fotballkamp. Det er slike kamper vi ønsket å spille denne sesongen og jeg mener vi kan ta til oss selvsikkerheten fra prestasjonene våre de siste kampene. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg så oss spille fra benken og kunne ikke vente til å komme meg utpå, det er herlig å være utpå der igjen. Det har vært ni lange måneder og man ser alltid på disse kampene (på TV) som er vanskelige, men jeg ser fram til å sparke igang. 

– I løpet av rehabiliteringen hadde jeg fokus på å komme meg tilbake på laget og jeg har hatt tre 90-minutters kamper med reservene nå, men det er mer konkurranse nå med Ashley som har vært fenomenal de siste ukene der han putter inn mål og gjør det bra for laget. Det var spesielt å spille å Turf igjen og familien min var der for å overvære det også, avsluttet Vokes.