Dyche: – Loppet for poeng

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche følte at de ble robbet for poenget etter at the Clarets gikk av banen mot Liverpool med et surt hjemmetap. Til tross for at hjemmelaget var best i første omgang og skapte sjanser nok til å kunne ha dratt det hele i land, var det Raheem Sterlings mål i det 62.minutt som var tungen på vektskålen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets var det beste laget i første omgang og spilte godt i annen, men det var ikke tilstrekkelig til å kunne utligne Sterlings mål like etter timen.

– Vi spilte utmerket, spesielt i første omgang – på ethvert nivå, poengterte Dyche. Jeg føler vi var gode over 90 minutter og så ut som en trussel hvor vi prøvde å dominere gjennom en hel kamp, noe som ikke er enkelt. Jeg føler at vi ble robbet for poeng, så enkelt er det. Vi må gjøre det selv og vi har gjort det før, men denne gang kom de seg unna. Spesielt etter den prestasjonen. 

– Jeg vil vi at første omgang var en av de beste vi har spilt i min tid her, spesielt tatt i betraktning kvaliteten på motstanderen. Mye har blitt sagt om Liverpool FC, men ser man på lagoppstillingen så har det noen spillere som har blitt hentet for millioner. For dem være spille på bakbena viser bare hva vi er gode for. Jeg føler vi gjorde det mot Southampton og vi var enda bedre idag og mot Tottenham.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det må være en viss realitet, som er at vi ikke fikk noen poeng. Marginene er små, spesielt på dette nivået hvor kampene er så stramme og det var et elendig mål fra vårt ståsted, men samtidig må det være en fremtid i slike prestasjoner. Det er helt klart en vekst i spillerne, hvordan de fungerer og jeg mener vi viste det atter en gang idag. 

Noe som løftet et fullsatt Turf Moor var gjensynet med Sam Vokes som fikk et innhopp mot slutten av kampen etter å ha vært skadet siden mars, spissen mottok stående applaus.

– Det er nok et steg for Sam, å returnere i lagoppstillingen. Det er en annen følelse å spille slike kamper enn å spille for reservene. Adrenalinet pumper og kroppen er annerledes, så det er en del av tilbakekomsten. Han er ikke helt der enda, men det var herlig å se han bære Burnley-trøya igjen og vi er alle glade på hans vegne, avsluttet sjefen.