Vokes ønsker å bli

Burnley må ha gjort et veldig positivt inntrykk på leiesoldat Sam Vokes, for i et intervju med lokal media forteller spissen at han har veldig lyst til å utvide oppholdet på Turf Moor ytterligere og inn i 2012.

Foto: BurnleyFC.com

22-åringen har tatt Burnley med en storm og høstet mye god kritikk etter sin ankomst fra Wolves forrige måned. Spissen håper på mer suksess i fremtiden og i forkant av dagens kamp mot Portsmouth står han med to mål og er en viktig brikke i Eddie Howes mannskap som har som mål å klatre oppover på tabellen og gjerne rykke opp til PL igjen.

Jeg er her fram til januar, så hvis jeg kan fortsette å spille og score så mange mål som mulig vil det vil det være fantastisk, sa Vokes. Jeg vet ingenting om det har vært snakk om utvidelse utenom det, jeg har kun vært her i tre uker, så det har bare vært en introduksjon, hvis jeg kan bevise hva jeg er god for i løpet av min tid, hvem vet hva som skjer? Selvsagt ønsker jeg å utvide, det har vært to gode uker så langt. 

Leiesoldaten ble gjenforent med Eddie Howe etter at de pleide å spille på samme lag i 2006, da begge var Bournemouth-spillere og nettopp det spilte en stor rolle for spissen som valgte å dra en svipptur innom Lancashire.

Jeg pleide å spille ved siden av han i Bournemouth og fikk min debut når han var der. Han var alltid lederen i laget og man kunne se at han var på vei til større ting, jeg visste hvordan det var å jobbe under han og det var et stort pluss for meg når jeg kom hit, avsluttet Vokes.