Vokes roser laget etter overbevisende seier

Sam Vokes pressekonferanseØyeblikkets mann, Sam Vokes forteller at troppen viste alle sine styrker mot Nottingham Forest i helgen, walisieren nettet sitt 17. og 18. mål for the Clarets og styret lagets imponerende 2.plass, samtidig som de utvidet rekken til 20 kamper uten tap på Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen var derimot rask til å rose hele laget etter en imponerende kollekiv innsats som ga Forest en skrell og satte stopper for deres sterke rekke som besto av 14 ubeseirede kamper på rad. Sam sendte også noen varme ord til Kieran Trippier som var arkitekten bak hans første mål.

Vi viste at det kom til å bli en tøff kamp, men vi startet kjapt og klarte å ta føringen raskt. Vi følte oss selvsikre så fort dommeren blåste kampn i gang og de økte trykket i annen omgang, men vi holdt stand og beholdt tre poeng.

Kieran er brennhet i år. Han har vært fantastisk og det er herlig å ha en back som kommer seg fremover og legger inn ballene for oss spisser. Når enn han har ballen, vet vi at han kommer til å legge ballen i de rette områdene og er man på de rette løpene vil han finne deg.

Vi vokser i selvtillit som spisspar (med Danny Ings) og det hjelper på at vi scorer mål. Det har vært en herlig sesong for oss, men jeg hadde likt å fortsette og putte inn enda flere. Kampene kommer raskt etterhverandre og Derby neste uke er en stor kamp, men for øyeblikket er vi fulle av selvtillit og det tar vi i neste kamp, avsluttet spissen.