Wallace i form

Wallace har uten tvil funnet storformen i Burnley-trøya og under lagets siste kamp mot Crystal Palace, spilte vingen en av sine aller beste kamper for de lilla- og lyseblå som klatret opp til 7.plass.

Selv om det kun ble en ett-måls seier, takket være Jay Rodriguez’ tidlige mål, er Wallace fornøyd med å ha vunnet nok en kamp.

– Hvis vi hadde fått inn ett mål til, kunne vi fort ha satt inn både tre og fire, forteller vingen. Vi spilte mot et lag som kjemper for tilværelsen og i andre omgang ga de oss kamp med nebb og klør, men vi klarte det ganske godt og spilte uten baklengsmål – vi må fortsette å vinne kamper. Det er nå det virkelig gjelder og på dette stadiet av sesongen må vi produsere tre poeng’ere hver uke og det virker som om vi gjør akkurat det for øyeblikket.

– Guttene snakker om opprykk, men det er opp til oss å oppnå det. Vi er sikre på at vi har spillerne som trengs, så hvorfor ikke? Vi har to kamper til gode som kommer godt med og vi ser fram til de kampene og kan ta igjen teten.

Foto: Burnleyexpress.net

Burnley har fikk et lite tilbakeslag på skadefronten etter at Charlie Austin føyde seg til skadelisten som allerede består av spissene Steven Thompson og Martin Paterson. Dette betyr at det ikke er så mange spisser igjen i laget. Jay Rodriguez nærmer seg Iwelumo og Eagles på mål statistikken og har puttet inn fire mål på de siste seks kampene og ti hittil denne sesongen – men det forundrer ikke den skotske midtbanespilleren.

– Jeg er ikke overrasket fordi han har puttet dem inn som bare det på treningene. Han har en god avslutningsfot og jeg er glad på hans vegne, han er en flott fyr og elsker denne klubben, så det er godt å se han på scoringslisten, avslutter Ross Wallace.