Tindall hyller J-Rod

Burnleys assistent manager, Jason Tindall hyller laget og ikke minst Jay Rodriguez etter at 21-åringens mål like etter kampstart ga Burnley en drømmestart mot Crystal Palace. The Clarets kontrollerte kampen og sikret seg tre viktige poeng – slikt fortjener skryt.

foto: burnleyfootballclub.com

Eddie Howes trofaste assistent hyller Jay Rodriguez’ match-vinnermål og beskriver scoringen som «verdig å vinne enhver kamp». Angriperens mål mot Crystal Palace var angriperens 10. denne sesongen og sikret Burnley den viktige 7.plassen – fire poeng bak Leeds United.

– Ingenting overrasker oss med Jay, forteller Tindall. Han jobber hardt på treningene og målet hans var et verdig vinne enhver kamp, han blir stadig bedre og mer selvsikker. Ikke nok med det så scorer han også mål også, han er et eksepsjonelt talent med en lys fremtid foran seg.

Unge J-Rods mål kom samme dag som det ble klart at Charlie Austin er ute resten av sesongen grunnen en skulderskade han pådro seg på trening, mandag. Dette gjør at Burnley kun har Chris Iwelumo og nevnte Jay Rodriguez som rene spisser – selv om flere i Clarets-troppen bøtter inn mål.

– Det er viktig at vi holder Jay og store-Chris skadefri – vi har ikke råd til å miste flere spisser og vi kommer ikke til å gå ut på markedet og hente første og beste. Det må være rett person som ankommer, en som kommer til å gjøre oss sterkere og forbedre vårt lag.

– Hvis det er en slik spiller tilgjengelig der ute, skal vi prøve å hente han, hvis ikke kommer vi heller ikke til å forhaste oss. Vi har ikke dårlig tid, vi har en fantastisk gruppe spillere og selv om vi begynner å bli færre så håper vi at det ikke kommer fler skader.

Om den viktige seieren mot Crystal Palace forteller assistenten følgende.

– Det er alltid vanskelig å møte lag som kjemper for livet og vipper på nedrykkssonen, forklarer Tindall. Vi spilte fantastisk fotball i første omgang og kunne tenke oss flere skuddforsøk, vi beveget ballen godt og det er synd at vi ikke klarte å gjenskape det i andre omgang, men vi viste begge sider av vårt spill.

foto: burnleyfootballclub.com

– Vi forsvarte oss godt kollektivt og en kamp uten baklengs er veldig viktig, så vi er veldig fornøyd med det. Vårt mål er å avslutte så høyt oppe på tabellen som overhode mulig ved å prestere som dette og oppnå gode resultater. Vi har funnet formen i ligaen og forhåpentligvis kan vi fortsette med det, avslutter assistenttrener Jason Tindall.