J-Rod: – Henrykt

21-årige Jay Rodriguez er helt klart i form for de lilla- og lyseblå, noe som kan bekreftes av angriperens fire mål på seks kamper. Spissen er den ene av to gjenværende- og skadefrie angripere, men er klar til å brette opp ermene og gi en innsats.

Fire mål på seks kamper, ti hittil denne sesongen og samtidig puste lille- og store Chris i nakken, i positiv forstand, som klubbens toppscorer denne sesongen. Jay og Chris Iwelumo er de eneste gjenværende skadefrie spissene i klubben etter at nyheten om Charlie Austins skade ble gjort kjent idag.

– Det er synd det som skjedde med Charlie og jeg føler med han, forklarer J-Rod. Han er en dyktig spiller og jeg er sikker at han kommer tilbake sterkere enn før, Thommo er en annen dyktig spiller og det er et stort tap for oss å miste han på grunn av operasjonen. Men Chris (Iwelumo) og jeg kommer til å jobbe hardt og vi har et godt nok lag hvor mange kan steppe inn.

Rodriguez, som håper på enda en U21-kamp senere denne måneden, fikk inn sitt tiende mål denne sesongen og legger til;

– Jeg er henrykt over å kunne få sjansene og målene; Vinnermålet mot Crystal Palace som spilte bra og tre viktige poeng, samtidig som det var et ganske pent mål. Så fort jeg fikk traff ballen, viste jeg at det var mulighet og jeg er så begeistret for at den gikk i nettet.