Neste: Hull

The Clarets reiser til The KC Stadium og møter et Hull-lag som flyr høyt etter å ha tatt tre poeng fra Nottingham Forest i forrige runde og ligger rett bak Burnley på tabellen. Seier her vil bety mye for begge lag i jakten på Play Off-plassering.

Det kommende hjemmelaget tok en overraskende seier over opprykkskandidat Nottingham Forest og har for alvor vist at de har ambisjoner om Premier League-spill via Play Off. Hull har 2-2-2 på hjemmebane siden nyttår, 3-3-1 på de siste syv og deres tre siste kamper på KC Stadium har vært mot Cardiff (tap), Preston (seier) og Leeds (uavgjort).

På skadefronten har manager Nigel Pearson kun en stor bekymring; Vito Mannone, keeperen som er på lån fra Arsenal og skal ha mye av æren for at City holdt nullen mot Forest i helgen sliter med en lårskade og er antageligvis ikke tilgjengelig til den kommende kampen. Pearson har måttet hente Bradley Guzan fra Aston Villa til å vokte burdet hos tigerne. Klubbens toppscorere består av Matt Fryatt, Nick Barmby og Robet Koren – alle med seks mål hver seg, etterfulgt av Jay Simpson med sine fem nettkjenninger.

Eddie Howes mannskap har snudd en lei bortetrend fra en tapsrekke de fleste ønsker å glemme til å vinne kamper borte som hjemme. The Clarets har 2-1-0 på sine tre siste bortekamper og 5-1-1 på de siste syv kampene. På skadefronten har Howe noe grunn til bekymring på angrepsfronten med Martin Paterson, Steven Thompson og Charlie Austin – alle langtids fraværende.

Sist gang lagene møttes denne sesongen var på Turf Moor hvor the Clarets smadret Hull hele 4-0 etter dobbel Iwelumo og Eagles. The Tigers ønsker nok hevn som takk for sist, men møter et omvandlet som ønsker å klarte opp på tabellen og ønsker å forlenge seiersrekken til tre strake.

Kampen spilles på KC Stadium, tirsdag 8.3, kl. 20:45