McCann tilbake!

Burnley be gitt et løft av nyheten at deres midtbanemaskin, Chris McCann har startet på full trening igjen. Iren har vært ute store deler av fjoråret og ikke spilt mer enn to kamper for de lilla- og lyseblå denne sesongen.

23-årige McCann pådro seg en kneskade i september 2009 mot Sunderland som holdt han ute fram til nyåret. Midtbanespilleren fikk ikke mer enn to kamper – 103 minutter – før han igjen rev opp kneskaden da the Clarets spilte mot Bolton.

– Det føles utrolig å være tilbake, jeg var veldig spent fordi det har vært så lenge nå, forklarer McCann. Jeg fikk prøve meg i et par av våre 12-minutters kamper og hodet mitt opererer fortere enn kroppen for øyeblikket, men det føles godt å være tilbake med gutta, sparke ball, komme seg ut der, vise alvor og igjen kunne plante et mål i nettet bak «Beasty» (Brian Jensen, red.adm).

– Det kommer til å ta meg tid til å få meg igang igjen og jeg kommer til å bygge på det hver dag fremover, gjøre så mye som overhodet mulig og prøve å kjempe meg tilbake. Jeg kunne tenke meg minst ti dager trening før jeg i det hele tatt ønsker å vurdere kamper, men håper å kunne bli med på moroa om ikke lenge.

Høvdingen, Eddie Howe deler naturligvis McCanns glede over å kunne ha en spiller mer tilgjengelig i disse skadelidende tider med både Austin og Thomspon.

– Jeg er virkelig henrykt på Chris’ vegne, det har vært en lang ferd for han, men han hadde en god treningsøkt idag og det er godt å ha han tilbake, forteller Howe. Jeg har vært der selv og den første treningen er spesiell fordi du gleder deg utrolig til å komme utpå gresset igjen. Han kommer til å være fornøyd idag og litt støl, men det er det første steget mot å bli frisk igjen. Det er enda litt igjen før han kan tre på seg trøya, men det er steg to. Vi kommer til å være tålmodige med han og gi han alt han treger av tid, betrygger manageren.