Wallace uten medlidenhet

Ross Wallace som ble hentet fra Preston og kaster bensin på bålet i forkant av Lancashire-derbyet. Burnley og Preston møtes til helgen og den tidligere Lilywhites-spilleren forteller at han har lite til overs for sin forrige arbeidsgiver. 

Preston North End besitter den triste sisteplassen i Championship med ti poeng opp til en noe sikrere plassering. Wallace tilbrakte 18 måneder på Deepdale og kan vise til nesten 60 kamper for Preston – men fortiden vil ikke hindre han i å kjempe om Play Off med Burnley, på bekostning av mulig nedrykk for Preston. I et intervju med lokalavisen Lancashire Telegraph ga han klart uttrykk for å ha lite til overs for sin tidligere arbeidsgiver og synes ikke synd på deres plassering.

Foto: Burnley Express

For å være ærlig, synes jeg ikke synd på dem, sier Wallace. Da jeg var der, var jeg fornøyd og ønsket ikke å flytte på meg, men jeg ble på sett og vis presset ut. Jeg ble kort og greit fortalt at jeg måtte dra.

Preston trengte pengene på daværende tidspunkt og jeg føler hele saken ble håndtert elendig. Jeg tror nok at fansen føler at jeg dro til et bedre lag for pengene og slikt, men det er ikke tilfellet; jeg var glad der jeg var. Jeg hadde flaks nok at Burnley var interesserte, jeg så på laget de hadde og det var ikke et dumt valg å ta.

Foto: Burnley Express

Det kommer til å bli en bra kamp, jeg ser fram til den og jeg vet at Grezza også gleder seg – over å dra dit igjen. Det kommer til å være et oppgjør jeg kommer til å nyte og forhåpentligvis får spille, avslutter Ross Wallace.