Ward feirer med ny kontrakt

Stephen Ward satte inn et praktfullt mål mot Chelsea og bidro til å sikre en utsøkt borte seier og feiringen ble bare bedre når en ny og forlenget kontrakt ble underskrevet.

Backen har skrevet under en to-års kontrakt med en opsjon på et tredje år. Iren, 31, har vært med the Clarets siden 2014 og fryder seg over å forlenge med klubben hvor han tydeligvis nyter spillet sitt.

– Det er herlig og måtte det fortsette slik. Jeg er henrykt over å ha signert og det er herlig å være en del av denne klubben, jeg nyter hvert minutt og håper vi kan ha nok en suksessrik sesong.

Og om Chelsea-kampen?

– Å lede 3-0 til pause på Stamford Bridge skjer ikke ofte. Jeg har ikke scoret mange mål i løpet av karrièren. Jeg tok et kort frispark, spilte vegg med Corky som spilte en herlig ball tilbake og heldigvis samspilte vi fint og ballen endte i nettet. Jeg var henrykt, Vokesy også med sine to fantastiske mål, så alt i alt er vi veldige glade for resultatet.

– Vi la inn en enorm innsats og kan være solte over hva vi fikk til. Det var mye snakk om oss forrige sesong, så det var fint å få den første kampen unna gjort og sparke videre. Vi har en stor kamp til helgen foran hjemmefansen, stadfestet Ward.