Ward håper en perfekt ukes-avslutning

Foto: BurnleyFC.com

Stephen Ward har hatt en fin uke. Ikke bare satte han inn et utsøkt mål mot regjerende seriemester, men kort tid etter kampen ble det kjent at backen skrev under en kontraktforlengelse med Lancashire-klubben. Nå vender turen hjem til Turf Moor for sesongens første hjemmekamp.

Foto: BurnleyFC.com

– De fleste forventet at at vi kom til å sende ballene i boksen siden det var så mange der inne, forklarte Ward. Ben (Mee) skrek til meg og ba meg om å ta et kort frispark og da tar instinktet over, Corky spilte en herlig ball tilbake og det hele klaffet. Jeg klinket til og håpet på det beste, og heldigvis gikk den i det lengste hjørnet.

– Vi var naturligvis i ekstase. Når kampprogrammet ble kjent, var det ikke mange som ga oss noen sjanse mot regjerende seriemester og det var den vi så mest fram til. Et par ting gikk i vårt favør, men jeg mener vi klarte oss godt og fikk et godt resultat. 

Foto: BurnleyFC.com

Seieren betyr at Burnley har vunnet to av deres tre siste bortekamper og har påført Chelsea en skrell i samtlige av deres Premier League-sesongen.

– Jeg har snakket om en ny kontrakt her helt siden slutten av forrige sesong. Det er en herlig tid å være i klubben og det er en god følelse rundt stedet. Forhåpentligvis vil vi ha en like god sesong som vi hadde i fjor. Vi har en stor kamp på lørdag mot West brom og forhåpentligvis kan vi fortsette på hjemmeformen vi hadde forrige sesong og gjøre denne klubben til en etablert Premier League-klubb, avsluttet Ward.