Williams: – Avansement vil bety alt

Foto: Lancashire Telegraph

Aryn Williams gleder seg over at de unge Clarets har kjempet seg så langt som til semifinalen i FA Youth Cup og insisterer at en seier over erkerivalene med finaleplass til følge ville glede hele Burnley-familien.

Og slik det ser ut, så blir nok unge Aryn iakttatt av sin eldre bror- og tidligere Burnley-leiesoldat, Rhys Williams.

 

Burnley møter erkerivalene Blackburn Rovers på Turf Moor idag til lagenes andre kamp i semifinalen der gjestene har en 1-0 ledelse å vise til fra Ewood Park. Williams er ikke i tvil over viktigheten av avansement og ikke mist gleden det vil gi de lilla- og lyseblå dersom de skulle lykkes å komme seg til finalen.

Foto: BurnleyFC.com

Vi prøver å konsentrere oss om kampen, men det ville bety alt for oss, sa Williams. Å jobbe seg fra ungdomslaget til FA Youth Cup-finalen der du vanligvis finner Manchester United, Arsenal eller Liverpool og plutselig finner man lille Burnley fra Lancashire.

– Jeg er imponert over hvor langt vi har nådd allerede, vi har en liten stall med kun 15 spillere, tror jeg og alle har blitt som en familie. Vi kommer oss godt overens, både på og utenfor banen og jeg tror det har hjulpet oss mye.

Jeg tror ikke at vi kom oss helt inn i første omgang i Blackburn og jeg tror at vi hevet oss i annen og viste hvem vi egentlig er. Å ha Burnley-fansen bak seg kommer til å være mye bedre, tatt i betraktning at det var 7.000 Blackburn-fans mot oss i første runde.

– Forhåpentligvis vil det gå den andre veien idag der vi presterer godt i førte omgang med fansen bak oss. Vi gleder oss, alle flyr høyt etter støtten og vi kan ikke vente med å komme oss ut på gresset og spille, vi ønsker å vise alle at vi kan klare det og forhåpentligvis får vi et godt resultat, avsluttet 18-åringen.