Pash foran returoppgjøret med Rovers

Terry Pashley har fortalt sine unge spillere at dersom de spiller med både hode og hjerte mot Blackburn i Fa Youth Cup idag, så vil de høste heder og ære. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets tapte forrige oppgjør med 1-0 på Ewood Park i deres jakt på å få møte enten Manchester United eller Chelsea i finalen. Burnley-fansen har snappet opp billetter i tusentalls og Turf Moor garanterer en god stemning med intense følelser.

Jeg sa til guttene at 80% av tilskuerne kommer til å være på deres side, heiende på dem, men vi må forsikre oss at vi spiller med hodet og ikke bare hjertet, sa ungdoms sjefen. Vi må spille med våre hjerter fordi vi ønsker å starte godt, men også være fornuftige og komponerte når vi spiller. 

Foto: BurnleyFC.com

Vi ønsker å få det neste målet, for vi vet at det neste målet er avgjørende og vi ønsker virkelig å gå videre, men det må gjøres kontrollert. Hvis vi scorer, vil det gi alt å spille for de avsluttende 30 minuttene (tilleggstid, red.adm) og det er da oppgjøret kommer til live. Stedet kommer til å riste hvis det skjer.

Vi kunne ha vært litt bedre i første omgang (på Ewood Park), men annen omgang ble slik den ble og nå ser vi fram til å  fortsette der vi slapp. Vi så en mer ekte side av oss i annen omgang og hvis vi klarer å gjenskape det vi viste da med forbedringer på noen områder, så føler vi kan snu det hele. 

Alle vet at vi ikke har vært på dette stadiet på flere år. Guttene har vært fantastiske som har kommet så langt og vi kommer til å gjøre det vi kan for at det ikke stopper her. Sist gang vi vant noe var faktisk i 1968, så de har en mulighet til å skrive litt historie, sa Pashley.

Til informasjon så telles ikke bortemåls-regelen i dette oppgjøret, så dersom stillingen skulle stå uavgjort (inkl. Blackburns mål fra forrige kamp), så går det til ekstraomganger (30 min) og straffer for å avgjøre vinneren.