Pato: – Neste sesong er vi der

Martin Paterson kom på scoringslisten mot West Ham i helgen etter at Marvin Bartley sendte de lilla- og lyseblå i føringen. Spissen har vært ute med skade i store deler av de siste to årene og forteller at det ikke blir før neste sesong at fansen får se hva han er god for. 

Foto: Burnleyfc.com

Pato satt inn Burnleys andre mål mot the Hammers etter at Bartley åpnet målkontoen, målene var forøvrig begges tredje denne sesongen. London-laget ville det annerledes og i løpet av to minutter sto det 2-2 og spissen forteller at han er et stykke unna toppformen slik den mange av oss husker han for.

Jeg prøver fortsatt å nå min beste form, sa angriperen. Jeg føler at jeg nærmer meg en god standard, men for meg så gjelder denne sesongen å bygge seg opp igjen og jeg vet at det beste kommer neste sesong. Det beste fra meg kommer når jeg i helt frisk og i form og nærmer meg det stadiet. 

Jeg blir frustrert i visse kamper og har ikke fått det helt til, men på lørdag var jeg ikke lang unna der jeg føler jeg burde være. Det pleier å være slik når man har vært ute i lengre perioder, det tar tid å komme tilbake. Jeg tror det gradvis nærmer seg, men det beste fra meg kommer mot slutten av denne- og neste sesong. 

Foto: Burnleyfc.com

Angriperen har måtte jobbe seg tilbake fra en lårskade, etterfulgt av et hamstring-problem som endte med å spise opp en- og en halv sesong på sidelinjen. Mot West Ham på lørdag viste arbeidshesten at formen snart er tilbake, men var skuffet over å ikke kunne sikre seieren som de fleste mener var fortjent.

På onsdag mot Ipswich så vi slitne ut, men på lørdag var vi virkelig skarpe, men vi slapp dem inn i kampen igjen – noe som var uheldig. Vi pleier ikke å ta mye glede av uavgjort på hjemmebane, men i denne ligaen må man noen ganger ta til nøye med det. 

Vi har mistet Play-Off og resten av denne sesongen dreier seg mer om å bygge opp til kommende; å jobbe og drille alle til neste år. Vi ønsker å vinne alle kamper og vi kjemper fortsatt for ethvert poeng, men det er viktig å bygge for neste år slik at vi får en god start på neste sesong, avsluttet Pato.