Trippier: – Opprykkskandidater neste år

Høyreback Kieran Trippier er sikker på at the Clarets kommer til å kjempe om opprykk neste år etter å ha vist at de kan likestille seg med de beste i Championship. 

Foto: BurnleyFC.com

Eddie Howes menn har sakte, men sikkert dalt på tabellen de siste ukene og har fortsatt til gode å vinne etter syv feilende forsøk. Under helgens toppkamp mot West Ham, hadde Burnley en to-måls ledelse, men på to minutter reduserte- og utlignet the Hammers og dermed ble det poengdeling. Det beste kommer, mener Tripps.

Mot Ipswich spilte vi ikke bra og skuffet oss selv, men vi kan hente mye positivt fra lørdagens kamp, sa forsvareren. Jeg mener vi var utmerkede i mist 80 minutter og viste hvor gode vi kan være – ett poeng er bedre enn ingen, men jeg mener vi fortjente mer. Vi ga dem to mål.

Vi må se fremover og vi er et ungt lag som har spilt mot noen av de beste lagene i serien og jeg håper alle har sett hvem vi er. Vi må komme oss gjennom denne sesongen og neste sesong må vi bevise oss selv og komme oss opp fordi jeg mener vi er gode nok til å være et topp-seks lag, avsluttet Trippier.