Wood: – Vil utrette store ting

Målscorer og banens spiller mot Crystal Palace, Chris Wood vil fortsette å utrette store ting som Burnley-spiller etter drømmestarten som Claret. 

Foto: BurnleyFC.com

Wood har fått to ligakamper for the Clarets, de har han brukt godt og står med to nettkjenninger etter å ha scoret i sin borte-debut og hjemme-debut. Mot Palace trengte han kun tre minutter for å komme på scoringslisten etter å ha snappet opp et dårlig tilbakespill av Lee-Chong yong og fosset fremover mot en sjanseløs keeper.

– Det var fantastisk og forhåpentligvis kan jeg fortsette og utrette store ting her, å bli et stort navn i en Burnley-trøye og jeg ser fram til å gjøre det sammen. Som spiss er det vanligvis slik at ditt første instinkt og første tanke er den rette og det var tilfellet. Det er en tanke mindre, spesielt på hjemmebane, noe som er fint og nå kan jeg fokusere mer på andre ting, både for min egen del og for laget. Jeg håper å kunne utrette større ting.

Foto: BurnleyFC.com

Spissens første nettkjenning for the Clarets kom mot Tottenham på selveste Wembley, et mål som sikret ett viktig poeng. Hans andre kom i helgen mot Crystal Palace, et mål som sikret tre poeng og sesongens første hjemmeseier. Selv om the Clarets i skrivende stund sitter på en 7.plass med like mange poeng, er sesongen lang og mye jobb gjenstår.

– Laget jobbet utrettelig, hele forsvaret, inkludert Popey som kom inn, var utrolige. Alle jobbet sokkene av seg og gjorde det veldig bra, noen ganger må man bare bite tenne sammen og gjøre det som å gjøres, dette var en av de kampene. Vi jobbet hardt og viste karakter og det er hva dette Burnley-laget dreier seg om.

Foto: BurnleyFC.com

– Det ikke bare spissene, vi har virkelig gode spiller på midtbanen og kan skape problemer på kantene. Klarer vi å ikke slippe inn baklengs, vil vi ha gode muligheter til å vinne kamper. Etter landslags pausen vet man aldri lagoppstillingen til motstanderne, så det var fint å ha spraket i gang og vi håper på en god periode fram til neste opphold. 

– Det er en god start, men det er i grunn det. Sesongen er lang og vi kommer til å kjempe som alltid for å forsikre oss at vi gjør det vi kan best og klatre oppover tabellen, avsluttet Wood.