Sjanseløse mot Brentford

(Brentford 3-0 Burnley): Brentford hadde god kontroll på eget gress og var kliniske med sine kontringer. The Clarets våknet etter sidebytte, men klarte ikke å finne nettmaskene. Burnley på sin side må takke unge keeper Trafford for at det ikke ble mer enn tre mål i en kamp hvor de avsluttet med ti mann på banen.

Maupay (2′) var første til å skape god stemning i kampen og fikk annullert et mål i det 8.minutt. Reprisene ga ikke et helt tydelig svar på hvorfor målet ble annullert, men trolig grunnet offside.

Tresor (10′) og Nørgaard (22′) fikk spennende muligheter, men det var Yoane Wissa som sørget for å sende Brentford i føringen i det 24.minutt. Det var en klasse-kontring av hjemmelaget og startet med Maupay som fant Mbeumo på løp mot feltet. Sistnevnte spilte ballen gjennom feltet til Wissa som satte kula i nettet. 1-0 til Brentford.

Mbuemo (30′) kunne ha økt ledelsen like etter halvtimen, men klarte ikke å overliste Trafford. O’Shea reddet på streken noen minutter senere. Fram mot pause var Brentford farlige og skapte mange farlige situasjoner og Burnley kan takke deres unge keeper for at det ikke var et hockey-resultat før pause.

Fjerdedommeren la til fire tilleggsminutter og i det første av disse testet Amdouni (45+1′) ut keeper Flekken, men det endret ikke så måltavlen. Statistikken viste 15-3 i skuddforsøk i det lagene jogget i garderoben.

Koleosho ble sendt ut etter pausen og viste seg umiddelbart som et farlig angrepsvåpen. The Clarets var betraktelig bedre i starten av annen omgang enn gjennom hele første omgang, men det hjalp lite. Brentford startet langs høyrekanten, leverte flott vegg-spill og ballen havnet hos Bryan Maupay utenfor feltet som klinket ballen i lengste hjørnet. 2-0 i det 62.minutt.

Jensen (64′) og Koleosho (75′) fikk begge to store sjanser som begge brant. Connor Roberts pådro seg sitt andre gule i det 77.minutt for å ha dratt ned Wissa og ble følgelig sendt av banen.

Ghoddos ble sendt utpå i det 83.minutt og tre minutter senere vartet han opp med en suser og 3-0. O’Shea klarerte et angrep og headet ballen ut, rett i føttene på Saman Ghoddos. Sistnevnte klinket til og Trafford fikk nesten hanskene på ballen, men manglet noen tommer. Wissa (89′) kunne ha økt til fire, men Trafford var rask og snappet opp ballen.

Fjerdedommeren la til syv tilleggsminutter og det var hjemmelaget som skapte de fleste mulighetene fram til dommeren blåste av kampen.

Brentford: Flekken, Ajer (Roerselv 76), Pinnock, Collins, Janelt, Jensen (Jarmoljuk 76), Nørgaard, Onyeka (Ghoddos 83), Mbeumo, Maupay (Olakigbe 90), Wissa
Innbyttere: Strakosha, Jørgensen, Kim, Mee, Roerselv, Brierley, Ghoddos, Jarmoljuk, Olakigbe
Gule kort: Ajer 46, Onyeka 52, Jensen 68, Janelt 85, Ghoddos 90+2

Burnley: Trafford, Roberts, Al-Dakhil, O’Shea, Taylor, Cullen, Berge (Brownhill 67), Tresor (Bruun Larsen 67) (Delcroix 80), Amdouni (Redmond 76), Odobert (Koleosho 46), Foster
Innbyttere: Muric, Delcroix, Brownhill, Cork, Koleosho, Redmond, Bruun Larsen, Rodriguez, Zaroury
Gule kort: Berge 31, Roberts 42+77, Cullen 46
Rødt kort: Roberts 77