Frustrerende tap

(Bournemouth 2-1 Burnley): Burnley startet best, men Bournemouth ville mest. Det sto lik til pause, men etter sidebytte var hjemmelaget det beste laget og skapte mest. Jay utlignet like før fulltid og etter en skremmende lag sjekk av VAR ble ikke målet stående. Det endte med tap for Burnley.

Det ble et bunnoppgjør i Premier League der begge trengte poeng. Amdouni (5′) og Tavernier (8′) var de første til å forsøke seg. The Clarets tikk tre hjørnespark på rad fra det 10.minutt og som hør og bør, er alle gode ting er tre! Berg Gudmundsson la inn fra flagget og hjemmelaget fikk sendt ballen ut. Kula gikk rett i bena på O’Shea som serverte Charlie Taylor i utkanten av feltet. Backen, tok noen steg og hamret ballen i nettet. Taylor sin første scoring i Premier League for Burnley! 1-0 til i det 11.minutt!

De påfølgende minuttet bør på noen frispark og innkast begge veier, men de store mulighetene uteble selv om Burnley hadde et lite overtak og presset mest. Litt ut av det blå fikk Tavernier (21′) en kjempemulighet til å utligne, men sendte kula til side for Trafford.

Minuttet senere derimot, løsnet det for the Cherries. Antoine Semenyo kjempet til seg ballen på Burnleys banehalvdel og satte fart mot mål. O’Shea forsøkte å stoppe angriperen, men skuddet var godt og Trafford klarte heller ikke å hindre utligningen. 1-1 i det 22.minutt.

Aaron Lennon pådro seg sitt n’te gule kort midtveis i omgangen og må følgelig stå over neste kamp. Lancashire-laget økte presset litt etter halvtimen og skapte litt hodebry for Bournemouth-forsvaret. Koleosho (36′), Zaroury (36′) og Mepham (38′) tvang fram gode keeper-redninger. I sluttminuttene fikk Bournemouth flere hjørnespark, men keeper Trafford viste dominans i luften. Taylor var sterk på kanten og vartet opp med flere gode klareringer.

Fjerdedommeren la til tre tilleggsminutter og i det andre av disse sendte Billing (45+2′) over mål i en spennende mulighet. Det sto likt i det dommeren sendte lagene i garderoben.

Annen omgang startet litt roligere og hadde ikke det samme presset som før pausen. Hjemmelaget ved Tavernier (47′) og Semenyo (57′) gjorde Trafford god. I det 58.minutt skrek fansen på straffe etter en noe feilberegnet duell mellom Trafford og Solanke, men dommeren lot seg ikke imponere og vinket spillet videre.

Vertene ville mest i oppgjøret, mens Burnley var litt mer defensive. En solid mengde frispark og hjørnespark var synonymt med første halvdel av andre omgang. James Trafford klarerte mange gode innlegg fra hjørnene og frustrerte Bournemouth litt.

Scott (68′) sendte et frispark fra god posisjon over mål. I det 75.minutt leverte Dominic Solanke et praktskudd etter å ha snappet opp kulen rundt midtbane-streken, tok han noen skritt og sendte et langskudd fra nærmere 40 meter. Trafford som sto utenfor sitt eget felt fikk det travelt med å komme seg hjem, fikk en hånd på ballen i det ballen ble sendt mot mål, men klarte ikke annet enn å se den fly i mål. 2-1 til Bournemouth.

Begge lag sendte utpå friske bein og Jay Rodriguez fikk ballen i nettet i det 88.minutt etter et fint forarbeid av Redmond. Linjedommeren mente Jay var i offside. VAR brukte fem minutter på å sjekke målet. I mellomtiden la fjerdedommeren til syv tilleggsminutter. TV-bildene viste at Jay var akkurat i onside, men gutta i boksen overstyrte ikke linjedommeren sin avgjørelse og målet ble annullert.

Bortelaget- og fansen hadde all grunn til å være skuffet. Berge (90+6′) fikk to store muligheter fra Tresor sitt hjørnespark, men det ble aldri noen flere mål på Vitality Stadium.

Bournemouth: Radu, Aarons (Smith 84), Zabrarnyj, Mepham, Kelly, Billing (Rothwell 81), Scott, Tavernier (Kerkez 81), Christie, Semenyo (Ouattara 68), Solanke
Innbyttere: Travers, Kerkez, Smith, Brooks, Kluivert, Ouattara, Rothwell, Moore, Siniserra
Gule kort: Ouattara 84

Burnley: Trafford, Vitinho, Al-Dakhil, O’Shea, Taylor, Berg Gudmundsson (Redmond 81), Cullen (Berge 60), Brownhill, Koleosho (Tresor 81), Amdouni (Rodriguez 45), Zaroury (Bruun Larsen 67)
Innbyttere: Muric, Delcroix, Berge, Cork, Odobert, Redmond, Bruun Larsen, Rodriguez, Tresor
Gule kort: Cullen 28, Taylor 57, Al-Dakhil 66