Tapte tross dominans

(Burnley 0-2 Crystal Palace): Burnley hadde et solid overtak på kampen og skapte mest på eget gress, men var ikke effektive nok foran mål. Jay fikk ett mål annullert, men det var Schlupp og Mitchell som sørget for tre poeng til Palace.

Burnley startet friskt og var sultne etter et positivt resultat foran egne fans. Amdouni (2′) noterte seg kampens første mulighet like etter start, men skuddet gikk til side for mål. Berg Gudmundsson (4′) og Koleosho (7′) viste spennende takter. Amdouni (11′) og Andersen (15′) forsøkte seg innen kvarteret spilt.

I det 22.minutt raknet det litt for Burnley. Et langt utspill fra forsvaret havnet hos Ayew som utnyttet at Beyer skled og mistet ballen. Vingen satte fart mot feltet og spilte ballen på tvers mot bakre stolpe, der kom Jeffrey Schlupp i hundre og skled ballen i nettet. 1-0 til Palace.

Berg Gudmundsson (30′) fikk en stor mulighet til å utligne, men headet ballen like utenfor. Koleosho (38′) fulgte opp med en kjempesjanse, men ble taklet av Andersen i siste liten og avverget en potensiell utligning. The Clarets satte inn et høyt press i sluttminuttene. Flere hjørnespark og frispark fulgte fram mot pause og de to tilleggsminuttene gitt av fjerdedommeren.

Etter sidebytte var det Burnley som styrte showet og skapte den ene sjansen etter den andre. Berg Gudmundsson (60′), Rodriguez (66′) fikk et annullert mål, Brownhill (79′) og Beyer (84′) skapte aller store sjanser. Begge lag byttet ut mannskap og det ble en nervepirrende avslutning på kampen. Burnley hadde ballen i store deler av annen omgang og kom til veldig mange forsøk. Fjerdedommeren signaliserte fem tilleggsminutter og i det fjerde av disse sendte Eze ballen til Tyrick Mitchell på løp mot feltet som sendte ballen til side for keeper Trafford og punkterte kampen med 2-0.

Burnley: Traffoerd, Vitinho, Beyer (Tresor 86), O’Shea, Taylor, Berg Gudmundsson, Berge, Brownhill, Koleosho (Redmond 77), Amdouni (Odobert 77), Rodriguez
Innbyttere: Muric, Delcroix, Roberts, Massengo, Odobert, Tresor, Zaroury, Bruun Larsen, Redmond

C.Palace: Johnstone, Mitchell, Guehi, Andersen, Ward (Clyne 69), Lerma, Doucure (Eze 57), Schlupp., Hughes, Ayew, Edouard (Richards 85)
Innbyttere: Matthews, Richards, Holding, Clyne, Ahamada, Eze, Riedewald, Franca, Mateta
Gule kort: Edouard 17, Guehi 45