Sjefens ord etter tapet

Sjefen var skuffet over at det nok en gang var enkeltfeil som sørget for at målene kom imot. Burnley venter fortsatt på sin andre seier over United på 50 år.

Charlie Taylor ga fra seg ballen mot slutten av første omgang sørger for at Martial sendte gjestene i føringen. Feil og mål kan ses i sammenheng med Dwight McNeills tabbe mot Everton noen dager tidligere. The Clarets hadde lite å stille opp med i første omgang, men kom mer til i annen omgang og stilte flere spørsmål.

Foto: BurnleyFC.com

Tabben var en viktig del til at de fikk en tidlig start. De hadde et godt grep om kampen i første omgang, selv om de ikke fikk åpnet oss nevneverdig så det er gledelig. Det er vanskelig å stå imot disse lagene til å begynne med, men vi prøvde å bygge på det utover i kampen, men tabben la grunnlaget.

Jeg var fornøyd med annen omgang, reaksjonen var god og vi jobbet hardt. Vi trengte et mål for å se hva som ville skje, men vi fikk ikke det gjennombruddet. Vi stilte et par spørsmål, spilte bedre og mentaliteten var bra. Det samme var kondisjonen vår.

Foto: BurnleyFC.com

Phil tvang fram en god redning fra de Gea og Dwight kommer i god posisjon i første omgang, men får ikke til et rent skudd. Barnesey hadde en sjanse i første omgang og Dwight fulgte opp med en til i annen omgangne. Vi skaper sjanser igjen og det er fine detaljer å ha med. Det er gledelig, men vi må være kliniske og det var nøkkelen idag.

Det viktigste for meg at de begynner å prestere igjen. Vi fikk inn et par muligheter og fikk det nesten til mot Everton hadde det ikke vært for tabben. Vi kommer til å terpe på dette hele tiden og det er viktig at vi gjør det, men spillet vårt var bedre og det gleder meg at vi ar mer produktive, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com