Åpenhjertelig Kightly om veien videre

Michael Kightly pressekonferanseClarets-vingen Michael Kightly ser fram til kampen mot Middlesbrough og håper å avslutte sesongen på sterkt som mulig. I et intervju med klubben forteller leiesoldaten åpenhjertelig om sin form og de utfordringene han har støtt på i løpet av sesongen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Leiesoldaten fra Stoke har hatt en god sesong for the Clarets, men er realistisk og inneforstått med at ting kunne ha blitt gjort bedre noen ganger når ting har vært utfordrende. Ting gikk derimot på skinner i begynnelsen av Oakwell-oppgjøret der han la opp Ashley Barnes som sendte Burnley i føringen.

– Jeg har hatt et par gode kamper nylig, men har ikke prestert så bra som jeg ønsker til tider i løpet av mitt opphold her, sa en ærlig Kightly. Jeg er klar over det og kommer ikke til å skjule det under en stol, jeg har hatt bedre form i andre klubber, men håper å kunne fortsette i samme retning slik jeg har de siste par kampene. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Mange snakker om spillernes selvsikkerhet, men jeg mener at enhver fotballspiller er selvsikker. Føler man seg selvsikker, så spiller man bedre – så enkelt er det og når man ikke er det, så presterer man ikke så bra heller.

– Det tror jeg er noe av det jeg har slitt med i noen kamper, ikke alle, men det har vært opp- og ned. Jeg tror heller ikke at jeg har vært elendig, samtidig som jeg ikke har briljert – så det er noe å jobbe med.

– Det er en lag sport, alle har satt inn mål og det vi har oppnådd denne sesongen er ikke takket være enn eller to personer. Alle har bidratt, ikke bare spillerne, men støtteapparatet også. Vi har dratt lasset alle sammen og jobbet i riktig retning som er grunnen til at vi har hatt suksess og måtte det fortsette, avsluttet Kightly.