Dyche før Boro-kampen

Sean Dyche pressekonferanseSjefen roser lagets hensynløshet i forkant av kampen mot Middlesbrough, men er klar over deres form og følgelige trussel. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Før kampen sitter the Clarets på en imponerende 2.plass med elleve poeng ned til Derby County og kan potensielt gjøre helgen til en fantastisk opplevelse og god påske for mange Clarets-fans. Dyche er kjent for å være en besinnet og rasjonell mann som tar en kamp av gangen understreker at lagets suksess denne sesongen har kommet som følge av hardt arbeid, både på og av banen.

– Spillerne har vært hensynsløse. De jobber daglig veldig hardt på treningene og jeg har hele tiden sagt at dersom det gjøres riktig så er man klar til å prestere når fløyta går – samtidig som det ikke garanterer oss noen ting. Det betyr bare at vi er i god form og klare til å prestere, spesielt etter et godt resultat mot Barnsley, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener at alle kampene vi har hatt denne sesongen har vært store og tar alle kamper som de kommer. Jeg ser kun på den enste utfordringen og det er Middlesbrough – de er et godt lag som har underprestert sett på laget deres – på papiret. Fotball vinnes selvfølgelig ikke på papiret, men jeg mener de har et godt lag og en manager som setter sitt preg, sakte, men sikkert. 

– Deres form i det siste har vært veldig bra og vi kan ikke undervurdere det. Det blir riktig å si at vi har hatt et åpent sinn gjennom sesongen og ikke undervurdert noen. Jeg mener at spillerne får all den informasjonen de trenger for å levere og det ser vi fram til å gjøre igjen, avsluttet sjefen.