Neste: Middlesbrough

middlesbrough fcTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnley tar imot Middlesbrough til dans på Turf Moor og kan matematisk sett garantere seg opprykk denne runden, men er avhengig av andre lags resultater. Gjestene er i god form om dagen, men Burnley er vanskelige å slå på eget gress.

Det er duket opp for nok en dans foran kameraene.

Danny Ings og Dean Marney spilte i forrige kamp og vil etter alt å dømme spille igjen. Sam Vokes er ute resten av sesongen, mens Junior Stanislas er på vei tilbake etter en hamstring-skade. Boro-sjef Aitor Karanka må klare seg uten forsvarerne Kenneth Omeruo og Ben Gibson som begge soner karantene, samtidig som George Friend, Seb Hines og Daniel Ayala er alle ute med skade.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Lagenes siste møte endte med 1-0 seier til Middlesbrough på Riverside Stadium og siden da har Burnley kun hatt ett nederlag – Leicester. Utfordringen som venter the Clarets er at Middlesbrough er ubeseiret på de siste tre forsøkene mot Burnley, der to har endt med seier. Burnley har skrevet om historien flere ganger denne sesongen og kanskje kan deres leie form mot Boro snu, spesielt da de kun har en seier på de fire siste forsøkene, med to tap.

Bakover er the Clarets meget robuste og har kun sluppet inn 34 mål denne sesongen, som er mist i ligaen. Videre har de tapt kun en gang på eget gress denne sesongen, så det er ikke sagt at Middlesbrough får det lett som selv har kun ett tap på åtte siste kamper – med tre seire.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 12.april kl 16:07

Tidligere oppgjør:
26.des 2013 Middlesbrough 1-0 Burnley
19.feb 2013 Burnley 0-0 Middlesbrough
21.aug 2012 Middlesbrough 3-2 Burnley
14.jan 2012 Middlesbrough 0-2 Burnley
10.sep 2011 Burnley 0-2 Middlesbrough
19.apr 2011 Burnley 3-1 Middlesbrough
14.sep 2010 Middlesbrough 2-1 Burnley