Arfield bekreftet til Rangers

Dagen etter at sesongen offisielt er over blir det bekreftet at Arfield signerer for Rangers.

Scott Arfield fullførte idag overgangen til skotske Rangers etter fem år på Turf Moor og har signert en fireårs kontrakt med skottene. 29-åringen blir Steven Gerrards første signering. Arfield kan vise til 194 kamper for the Clarets.

– Det har vært en dag med mange følelser. Klubben har vært fenomenal mot meg og jeg føler meg stolt over å kunne vokse i klubben. Det har helt klart vært de fem beste årene i min karriere og jeg kan ikke takke fansen nok for å støtte oss i så mange år. Det har vært litt av en reise. Når jeg kom hit ville jeg bare få muligheten, men jeg tror ikke noen hadde sett for seg reisen vi fikk de påfølgende fem årene. 

– Jeg anser meg for å være veldig glad for tiden jeg har vært i klubben og sparket det videre under sjefen, det har vært et privilegium å være del av. Jeg ser tilbake med full lidenskap på de fem årene jeg har vært med Burnley om helt klart har vært de beste i min karriere. Jeg føler jeg har hatt et godt forhold til fansen fordi de vet hva jeg står for og jeg vet hva klubben står for. Det er så mange minner, men jeg føler det er på tide å flytte på seg og forhåpentligvis gjenskape det et annet sted. 

– Klubbens størrelse var den største drivkraften fordi det å vokse opp i Skottland eller hvor som helst i Europa, så vet man hvor store de to Glasgow-klubbene er. I Rangers er den eneste veien opp og med den erfaringen jeg har fått i andre klubber så håper jeg å kunne ta det til nye nivåer, tilbake til Europa hvor vi kan vinne pokaler og medaljer. Jeg har hatt en smaksprøve på suksessen og vil oppleve det samme der, avsluttet Arfield.

Redaksjonen ønsker å takke Arfield for fem utrolige år og sender de varmeste ønsker for fremtiden.