Arfield: – god stemning

Scott Arfield pressekonferanseScott Arfield forteller at stemningen i Burnley-leiren fortsatt er på topp, til tross for at det ikke har gått deres vei denne Premier League-sesongen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyches mannskap jakter forsatt på en etterlengtet seier, selv om de skal bli en utfordring å få det til på Arsenals hjemmebane og de fleste antar at ønsket om seier blir utvidet enda en uke.

Det er en seier vi er desperate etter, men vi er også klare over hvor hardt denne sesongen kommer til å være, forteller Arfield. Alle kamper kommer til å være tøffe, hjemme som borte, en vi kommer til å gjøre et vi kan gjennom alle kampene og håper å kunne ta det fremover. Jeg tenker at når man reiser dit, så trenger man en kampplan fordi vi vet hvor godt lag de har og kvaliteten de har. 

Men vi må også forbli kompakte og holde oss i kampen, fordi man aldri vet hva som kan skje. Lagånden er den samme som forrige sesong når vi vant masse kamper, det har ikke endret seg.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi er klare over situasjonen vi er i for øyeblikket og hvor hardt det kommer til å være. Det kan være mentalt litt tøffere, men det er virkeligheten av prøvelsen når vi reiser hjem etter lørdagen og kan se oss i speilet og si at vi gjorde vårt beste. 

– En får færre sjanser enn det man gjorde i Championship og når man får dem, så trenger man å putte ballen inn umiddelbart. Jeg tror vi har vært litt naive til tider når vi har kommet gjennom og burde ha scoret, og det kan noen ganger være forskjellen i kampen, men vi er fortsatt positive og vet at det vil komme, avsluttet midtbanespilleren.