Arfield om perlemålet

Foto: BurnleyFC.com

Målscorer Scott Arfield frydet seg over muligheten til å gi fansen en duft av Premier League med sin perlescoring fra 16-meteren som ga the Clarets en tidlig ledelse mot stjernegalleriet fra Chelsea. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vingen sørget for en drømmestart i det 13.minutt etter at han på kontrollert vis satte inn pasningen fra Matt Taylor i nettet bak Thibaut Courtois som fikk et fullsatt Turf Moor til å eksplodere av lykke. Jose Mourhinos mannskap slo raskt tilbake der Diego Costa, Andre Schurrle og Branislav Ivanovic ga gjestene en 3-1-ledelse, noe som også ble sluttresultatet.

Selv om det endte med tap på Turf Moor mot tittelutfordrerne, så gleder skotten seg over å kunne gi fansen et øyeblikk de kommer til å huske i lang tid fremover.

Jeg mener Matty (Taylor) løp langs venstrekanten og fant meg på perfekt vis, jeg trengte ballberøring og lot den fly, sa 25-årige Scott. Heldigvis gikk den i nettet og jeg var fullstendig henrykt, jeg har ventet lenge for å kunne spille i den øverste divisjonen og storkoste meg. På et personlig plan så var dette en helt annen klasse og familien min dro ned hit fra Skotland for å se kampen, de har støttet meg hele tiden og ventet lenge på dette også, så det var et spesielt øyeblikk. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Det var klart at vi spilte mote et topplag og vi viste at det kom til å være en tøff kamp, men jeg mener vi gjorde et greit og fansen var i en helt annen klasse. Chelsea viste deres kvaliteter og deres bevegelser på midten var spesielt i en annen klasse, alle kunne se hva slags toppspillere de har og hva slags topplag de er. Vi fikk et tidlig mål, men selv etter det drømte vi oss ikke bort fordi vi var klare over hvor tøff motstander det var og det er helt klart mye bra vi kan trekke fram.

– For oss er det fortsatt en kamp av gangen og vi er ikke skuffet på tross av resultatet, vi ser fram til neste kampen og med fansen med oss kan alt skje. Jeg mener de har et lykkelig hjem etter det de fikk se i annen omgang og med det trykket vi trives med, avsluttet 25-åringen.