Neste: Swansea

swansea city afcLiberty stadiumSvanene fikk en pangstart på Premier League etter å ha senket Manchester United, mens Burnley gikk på en smell mot stjernegalleriet til Chelsea.

Swansea hentet inn argentinske Federico Fernandez for £8m fra Napoli, men 25-åringen er heller tvilsom til dette oppgjøret og man skal ikke se bortifra at manager Garry Monk benytter seg av det samme laget som senket United i forrige runde. Svanene må klare seg uten Leon BRitton, Marvin Emnes og Jay Fulton. For Burnley er kun Sam Vokes ute med skade.

Sean Dyche er ikke kjent for å gjøre drastiske endringer i lagoppstillingen og vil mest sannsynlig stille med samme mannskap som mot Chelsea, kanskje enn eller to utskiftninger. Stephen Ward er sistemann som ble hentet inne, men måtte stå over oppgjøret grunnet papirarbeid, men kan få sin debut mot svanene i denne runden. Det blir derimot interresant om Ward får spille i sin naturlige venstreback-posisjon og hva som vil skje med solide Ben Mee – som forøvrig er en midtstopper av natur.

Pato og Grezza mot SwanseaBurnley er spådd en rask retur til Championship og er uten tvil stemplet som underdogs i de fleste av kampene, noe både manager Dyche og spillerne vil endre på.

Kampen spilles på Liberty Stadium, lørdag 23.august kl 16:00

Tidligere møter:
16.apr 2011 Burnley 2-1 Swansea
28.aug 2010 Swansea 1-0 Burnley