Ashley ser fram til oppgjøret

Burnley-spissen Ashley Barnes er i lag med resten av Clarets-troppen fokusert på oppgjøret mot Sunderland på lørdag. Den tidligere Brighton-spissen blir gjenforent med tidligere manageren og lagkamerater som har flyttet på seg, men poengterer at Lancashire-laget forkuserer på seg selv i kampen om viktige poeng. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets reiser til Stadium of Light etter to uker med spillefri og møter Sunderland som står likt på poeng. Ashley Barnes har funnet seg til rette i Englands øverste liga og forteller at troppen har brukt de siste to ukene fornuftig til å lade batteriene og er klare til å kjempe om poengene atter en gang.

Det har vært en god liten pause. Vi hadde et par dager over helgen der sjefen ga oss til til å samle fokuset mentalt og så var vi tilbake på treningsfeltet på mandag. Etter forrige kamp ville vi at den neste skulle komme så raskt som mulig, men det er forbi nå og vi har fått det ut av systemet vårt.

Vi har en stor kamp som venter og det kommer til å bli en utfordring mot Sunderland som vi håper å komme best ut av. Det er veldig stramt i bunnen av tabellen, men vi må bare fokuserer på oss selv og ta en kamp av gangen og se hva som skjer. Vårt fokus er nå på Sunderland og vi er klare.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Han (Poyet) er fantasisk og det han gjorde med oss i Brighton var utmerket, dessverre flyttet han på seg og har gjort det bra i Sunderland. De er også nede på tabellen som oss, men han er en dyktig manager og hans stab er også flinke. Jeg respekterer dem for å ha startet karrieren min i Brighton.

Vi er venner, men så raskt vi løper ut på banen er det jobb og kampen er i gang, avsluttet Barnes.