Dyche med nytt fra ryktebørsen

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche bekreftet idag at Dundee United takket nei til deres tilbud på midtbanespiller Stuart Armstrong, men Lancashire-laget gir seg ikke med det samme. Sjefen hadde også noen ord å formidle rundt klubbens egen ryktebørs.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dyche innrømmer at Burnley ikke kommer til å gjøre nye fremstøt på 22-åringen og forteller at det fortsatt jobbes intenst i kulissene for å finne de rette spillerne til klubben.

–  Vi har hele tiden jobbet hardt med å tilføye troppen, forskjellige tilbud har blitt lagt inn på spillere og ene har idag blitt avslått, bekreftet Dyche. Han (Armstrong) var mer i utviklings-kategorien og vi så ikke for oss han som en spiller som ville skli rett inn i første laget. Vi må være aktive rundt spillere som vi føler kan tilføye oss noe, men vi må også forsikre oss at vi har en plan for fremtiden og vi så for oss at han ville passe der. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Han er en ung, god spiller som vi føler kunne ha lært og utviklet seg med oss, men det ser ikke ut til å skje lenger ser det ut til. Vi har også lagt inn bud på det man kan kalle for anerkjente spiller som vi jobber med, men vi må se hvor det fører hen. Er man i en klubb som konstant kaster penger rundt seg, så pleier slike overganger som oftest å gå gjennom

– For vår del er det et begrenset antall spillere og hvor mye vi kan betale for dem og vi prøver å være realistiske innenfor de rammene. Vi jager ikke spillere som er langt utenfor vår liga og håper på det beste, vi titter på spillere som vi føler ikke bare passer laget, men også det finansielle. Jeg må understreke at laget kommer først. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– De må operere på samme måte som laget opererer, forstå og forbedre det. Det er det viktigste, så kommer finansene på andre plass, men de må i det minste være i vår kategori – er de ikke det, så er det ingen hensikt å begi seg etter dem. 

Og på motsatt side?

Ingen kommer til å forsvinne ut portene. Vi har gjort det klart og med mindre det er noen astronomiske summer involvert, så kommer ingen til å dra, avsluttet Dyche