Ashley Westwood – årets spiller

Midtbanespiller Ashley Westwood ble kåret til årets spiller, ikke bare av supporterne, men også av egne spillere. Jeff Hendrick sikret årets mål etter perlen mot Chelsea.

Foto: Burnleyfc.com

Det er spesielle utmerkelser. Jeg har aldri opplevd det og det er en stor ære når både guttene og supporterne stemmer meg fram. Jeg er stolt over å kunne bli kåret og kan ikke takke spillerne og fansen nok. Det har vært min beste sesong og det er takket være guttene og støtteapparatet. Jeg ønsker å sparke det videre og gjøre enda bedre i Clarets-trøya, sa Westwood.

Jeff Hendrick blir best husket for sin perle mot Chelsea. Kampen endte 2-2 og langt på vei sikret Burnley ny Premier League-kontrakt. Kvartetten Jeff Hendrick, James Tarkowski, Matt Lowton og Jack Cork ble anerkjent over 100 kamper for the Clarets.

Foto: Burnleyfc.com

Unge Bobby Thomas ble kåret til årets unge spiller, men toppscorer-prisen enda ikke er fastsatt. Chris Wood (11) og Ashley Barnes (10) kjemper om prisen, men det gjenstår å se om noen av dem klarer å score mot Arsenal i siste serierunde.