Austin blir!

Burnleys toppscorer Charlie Austin har vært en åpenbaring for de lilla- og lyseblå denne sesongen og impoerer stadig med ved å slå rekorder og bøtte inn mål som aldri før. Slik trekker til seg oppmerksomhet, men spissen selv er forpliktet til Lancashirelaget – enn så lenge.

Foto: BurnleyFC.com

Toppscoreren har trukket til seg oppmerksomhet fra flere lag i toppdivisjonen; Reading, Newcastle, Liverpool, Arsenal og Aston Villa for å nevne noen, men er fornøyd med tingenes tilstand på Turf Moor for øyeblikket og har ingen planer om å flytte på seg.

Etter å ha puttet inn 16 mål i Championship og 20 totalt er det ikke overraksende at flere retter blikket mot spissen. Austin forteller til talkSPORT at han ikke tenker på å forlate Turf Moor og heller ønsker å jobbe under klubbens nye manger Sean Dyche.

Jeg er her for å spille for Burnley FC. Jeg nyter fotballen for øyeblikket og ønsker å fortsette å spille her. Alt går bra for meg på det personlige plan, men som jeg har sagt mange ganger tidligere i intervjuer; uten laget ville jeg ikke vært i stand til å score målene, poengterte Austin.