Dyche: – Det har vært herlig!

Burnley reiser til Ipswich og møter et lag i bunnen av tabellen, men the Tractor Boys skal ikke dømmes så tidlig ettersom oppgjøret blir Mich McCarthys første hjemmekamp og presset er stort på deres nyansatte manager. Sean Dyche på sin side håper at de lilla- og lyseblå klarer å følge opp den gode formen med nok en seier.

Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche har fått en pangstart på trenerkarrieren i Lancashire og kan vise til to strake hjemmeseire på to forsøk, noe som fikk the Clarets opp på en fin 10.plass på tabellen. Til tross for den gode starten, har ikke Dyche planer om å hvile på laurbærbladene; målet er å klatre videre oppover.

– Det har vært herlig og enda bedre er det etter å ha fått to kamper uten baklengs, tre scorede mål og det ar vi har Europas toppscorer på laget – det er mye fint å trekke fram, skrøt Dyche. Men som jeg har sagt mange ganger tidligere, det er ikke mange lag – spesielt oss – som tar noe for gitt. Vi ønsker å utvikle oss ytterligere, bli mer konsistente, bli fryktet og se hvor det tar oss. 

– Vi er ikke tilfreds som stab og ønsker å forsikre oss at spillerne ikke er tilfredse, noe jeg føler at de ikke er – det er inntrykket jeg sitter igjen med. Men det har vært en svært god uke for støtteapparatet mitt og vi satser å kunne fortsette med det mot Ipswich på lørdag. 

I forrige runde, 1-0-seieren over Leeds, ble Ben Mee tatt av banen grunnet en skade i foten etter en tøff duell, mens Kieran Trippier også pådro seg en smell, men klarte heldigvis å løpe det av deg.

– Vi er fornøyd med Bens situasjon i den grad at det kun er en smell og ikke vridning, noe som alltid er klossete, men vi håper at alt blir bra og må bare vente å se, avsluttet sjefen.